Home  /  Aktivnosti ANEMa  /  Ostale aktivnosti

03. 06. 2010

TV SERIJAL „MOJA AMERIKA“

ANEM je, u saradnji sa Američkim Savetom za međunarodno obrazovanje, omogućio svojim TV stanicama da besplatno emituju serijal "Moja Amerika", koji se bavi iskustvima srednjoškolaca iz Srbije koji su proveli godinu dana u Americi u okviru programa besplatne razmene učenika A-SMYLE.

Ova zanimljiva besplatna produkcija za ANEMove stanice se sastoji od 10 epizoda, različitog trajanja (od 9 do 15 minuta), u kojima učenici iz raznih krajeva Srbije koji su godinu dana boravili u američkim porodicama u različitim delovima Amerike, govore o svojim doživljajima, utiscima, o američkoj kulturi, o sličnostima i razlikama života u Srbiji i Americi i o tome koliko i kako je na njih uticao boravak u Americi.

Epizode serijala „Moja Amerika", počev od juna 2010, besplatno emituje 19 ANEMovih lokalnih i regionalnih TV stanica. To su:  TV Alfa, Užice, TV Čačak, Čačak, RTV VK, Kikinda, RTV Caribrod, Caribrod, TV Apolo, Novi Sad, Timočka televizija, Zaječar, TV 017, Vranje, TV Leskovac, Leskovac, RTV Prima, Bajina Bašta, RTV Sokobanja, Sokobanja, TV Niška, Niš, TV Spektar, Sombor, TV Jedinstvo, Novi Pazar, RTV Trstenik, Trstenik, RTV Pannon, Subotica, RTV YU Eco, Subotica, RTV Santos, Zrenjanin,  RTV Mlava, Petrovac na Mlavi i B92 Info, Beograd.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs