Home  /  Medijska scena  /  Konkursi

24. 11. 2014

KONKURS ZA OVOGODIŠNJA PRIZNANJA UEPSA

Uoči tradicionalnog Dana propagandista na kom UEPS - Udruženje za tržišne komunikacije Srbije dodelom svojih godišnjih priznanja svečano zaključuje poslovnu godinu, u završnu fazu ulaze aktivnosti na predaji, selektovanju i obradi prispelih radova.


UEPS-ova priznanja su poslenicima iz ove branše značajan marker u profesionalnom delanju. Nagrada za životno delo UEPS-a i dalje je najznačajnije priznanje struke istaknutim pojedincima iz oblasti tržišnih komunikacija kod nas. Već godinama veliki broj agencija, kompanija, medijskih kuća, udruženja i pojedinaca aplicira za neko od priznanja ustanovljenih Pravilnikom Udruženja.

Među njima su: Priznanje Dragan Sakan - New Idea (za inovativne i originalne ideje i projekte u oblasti tržišnih komunikacija), Priznanje za promociju srpske propagandne prakse u inostranstvu, Priznanje za promotivnu (integrisanu) kampanju, Priznanje za TV i radio spot, outdoor i print kampanju, potom za kreativnu upotrebu medija, za najuspešniji sajamski nastup, kao i za PR i društveno odgovornu kampanju. Tu su i priznanja za odnos prema kupcu, za industrijski dizajn, kreiranje nove robne marke - pa sve do priznanja u oblasti digitalnih komunikacija.

Konkurs je otvoren do 5.decembra, do kada svi zainteresovani mogu dostavljati svoje prijave i radove (www.ueps.org.rs), a svečana dodela priznanja planirana je za 23.decembar u Domu omladine.

Sa tradicijom dugom 54 godine, osnivačima i članovima koji su renomirani stručnjaci iz raznih oblasti marketinškog angažovanja, Udruženje se decenijama trudilo i trudi da doprinese podizanju kvaliteta tržišnog komuniciranja kod nas. U današnjim uslovima zaoštrene tržišne utakmice, osnovni zadatak UEPS-a, afirmacija i unapređenje marketinško-propagandne struke, čini se aktuelnijim i potrebnijim nego ikad. U skladu sa tim, Udruženje se bavi i edukacijom ljudi čiji je izbor marketing, organizujući stručna predavanja, prezentacije, seminare, kreativne radionice itd. Mnogi istaknuti pojedinci domaćeg oglašivačkog biznisa, cenjeni i nagrađivani i u inostranstvu, svoje prve korake učinili su baš u UEPS-u. Ko će iz naših najuspešnijih marketinških agencija, kompanija, medijskih kuća nastaviti njihovim putem, saznaćemo krajem decembra.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs