Home  /  Aktivnosti ANEMa  /  Aktuelno

20. 11. 2015

POZIV NA RADIONICU ANEMA U BEOGRADU (26 - 27.11.2015.)

Datum: 26-27.11.2015.

Mesto: Beograd

Lokacija: Hotel „Queen's Astoria Design", Milovana Milovanovića 1

Organizator:  Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM)

Podrška događaju: Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije

ANEM organizuje dodatnu, petu dvodnevnu radionicu: "Osnove pisanja projektnih predloga u cilju sufinansiranja medijskih projekata", u Beogradu, koju će voditi Jasmina Debeljak, ekspertkinja sa dugogodišnjim iskustvom u radu na međunarodnim i donatorskim projektima i edukaciji za pisanje i vođenje projekata.

Cilj radionice je da doprinese unapređenju znanja i veština medijskih profesionalaca za pisanje projektnih predloga za konkurse za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja, koje raspisuju nadležni organi Republike, autonomne pokrajine i lokalnih samouprava.

Radionica će biti održana u hotelu "Queen's Astoria Design", Milovana Milovanovića 1, blizu Železničke stanice. Za učesnike koji su van Beograda obezbeđen je smeštaj u tom hotelu - u četvrtak 26.11.2015, na bazi polupansiona, dok su ručak i osveženje na pauzama tokom oba dana radionice obezbeđeni za sve učesnike.

Planirani broj učesnika je maksimum 12. Zbog ograničenog broja mesta, samo jedan predstavnik po mediju može da učestvuje. 

Nadoknađujemo troškove prevoza autobusom (za pravdanje nam kao dokaz treba original karta; sačuvajte kartu, a povratnu kartu morate poslati poštom).

Molimo zainteresovane da se prijave za učešće na ovoj radionici do 12h u utorak, 24.11.2015 (dostaviti KONTAKT PODATKE - mejl adresa i broj telefona, medij u kojem rade), na e-mail: anem@anem.org.rs i da navedu da li će koristiti mogućnost smeštaja.

Agenda je u prilogu.

ANEM Sekretarijat 

 

Projekat ANEM-a „Obuka medijskih profesionalaca za pisanje projektnih predloga za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja" sufinansiran je iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja.   

 

Agendu možete preuzeti ovde.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs