Home  /  Aktivnosti ANEMa  /  Aktuelno

09. 07. 2015

POZIV NA RADIONICU ANEMA - OSNOVE PISANJA PROJEKTNIH PREDLOGA U CILJU SUFINANSIRANJA MEDIJSKIH PROJEKATA

Uz podršku Ministarstva kulture i informisanja, ANEM u narednih nekoliko meseci (jul, septembar, oktobar i novembar) organizuje 4 dvodnevne radionice „Osnove pisanja projektnih predloga u cilju sufinansiranja medijskih projekata" i to u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu. Radionice će voditi Jasmina Debeljak, ekspertkinja sa dugogodišnjim iskustvom u radu na međunarodnim i donatorskim projektima i edukaciji za pisanje i vođenje projekata. Planirani broj učesnika na tim radionicama je ukupno 50.

Prva radionica će biti održana u Beogradu idućeg utorka i srede, 14 - 15. jula, u Beogradu. Radionica će se održati u hotelu „Queen's Astoria Design", Milovana Milovanovića 1, blizu Železničke stanice. Učesnici imaju obezbeđen smeštaj u tom hotelu - u utorak 14.7, na bazi polupansiona (večera 14. 7. i doručak 15.7), kao i ručak i osveženje tokom oba dana radionice.

Nadoknađujemo i troskove prevoza autobusom (za pravdanje nam treba original karta, a povratnu poslati poštom ANEM-u).

Zbog ograničenog broja mesta, samo jedan predstavnik po mediju može da učestvuje. Broj mesta - maksimum 12.

Radionica je namenjena licima koja će se u konkretnom mediju baviti pisanjem projektnih predloga za konkurse Ministarstva, AP i lokalnih samouprava.

Molimo zainteresovane da se do 12h u ponedeljak, 13. jula, prijave za učešće na ovoj radionici (dostaviti KONTAKT PODATKE - mejl adresa i broj telefona) na e-mail: tatjana.boskic@anem.org.rs i navedu da li će koristiti mogućnost smeštaja.

Agenda je u prilogu.

ANEM Sekretarijat 

Projekat ANEM-a „Obuka medijskih profesionalaca za pisanje projektnih predloga za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja" sufinansiran je iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja.

 

Agenda radionice je dostupna ovde.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs